bollywood

El cicle de cinema a la fresca que el CineClub Vilafranca organitza a Cal Figarot s’acomiada aquest dijous a la nit amb un Bollywood i un taller de dansa oriental obert a tothom.

Aprofitant que els Castellers de Vilafranca visitaran Bombai aquest proper mes d’agost, es projectarà “Love Aaj Kal”, un dels grans èxits recents d’aquesta factoria índia de cinema colorista, musical i popular. La pel·lícula començarà a les 22.00h, però mitja hora abans, a les 21.30h, la companyia de dansa Farasha oferirà un taller gratuït de dansa oriental a l’estil Bollywood obert a tothom. Les components de Farasha ensenyaran uns passos coreogràfics molt senzills i divertits d’aprendre, a l’abast de tothom, tant si els participants són nens o adults, homes o dones, i tant se val si es té o no experiència en el ball.

“Love Aaj Kal” és un dels grans èxits recents de Bollywood. Tota una superproducció que inclou actors carismàtics, cançons encomanadisses i coreografies espectaculars. Tot plegat, filmat amb un to irrestible -entre kitsch i empalagós- que ja és marca de fàbrica i que ha influït en pel·lícules com “Slumdog Millionaire”. Meera i Jai es coneixen a Londres i s’enamoren, però ella vol tornar a l’Índia per dedicar-se a l’art i ell vol triomfar als EUA. Davant les dificultats d’una relació a distància decideixen trencar, però una altra història d’amor que va succeir fa dècades els servirà per veure les coses d’una altra manera.

Aquí podeu veure’n el tràiler.