assemblea estatutsEls Castellers de Vilafranca van aprovar, dissabte passat, els nous Estatuts de la colla, una revisió i adaptació dels antics, que dataven de 1997.

Dissabte 23 de juliol va tenir lloc a la sala polivalent de la seu socials dels Verds, Cal Figarot, l’Assemblea Extraordinària d’aprovació dels nous Estatuts, modificats i adaptats a la nova normativa legal de la llei 4/2008 de 24 d’abril del llibre tercer del Codi Civil de Catalunya.

En primer lloc es va fer una explicació dels aspectes nous que introduïa el text i, a continuació, es va obrir un debat perquè fossin els propis castellers els que expressessin les seves opinions. Després de la votació de les esmenes presentades es va procedir a la votació i aprovació dels nous Estatuts. El text final va ser aprovat per una àmplia majoria, gairebé la totalitat, dels vots.


Assemblea Estatuts
23/07/2011