El programa d’actualitat castellera “Tres rondes” tindrà com a convidat a David Miret, el cap de Colla dels Castellers de Vilafranca.


Aquest diumenge 24 d’agost, el programa d’informació castellera Tres rondes de Catalunya Ràdio, realitzat per Joan Beumala, Josep Almirall i Jordi Suriñach, tindrà com a convidat especial en els estudis de l’emissora a David Miret, cap de Colla dels Castellers de Vilafranca.
Tres rondes s’emet cada diumenge a les 21 h i en ell s’inclou anàlisi, reflexió i valoració de l’actualitat castellera. En la propera edició del programa es farà un exhaustiu repàs del que haurà donat de si la diada castellera de Les Santes de Mataró, on els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Vilafranca esperen realitzar els primers intents de castells de gamma extra, concretament de la torre de nou amb folre i manilles.
Juntament amb en David Miret també hi haurà de convidat en Xevi Castellví, el que va ser cap de Colla dels Capgrossos de Mataró durant 9 anys.
Podeu seguir el programa “Tres rondes” per internet a l’enllaç: http://www.catradio.cat/programa/850/3-Rondes