Aquest divendres hi ha el primer dels 3 assaigs especials de Festa Major. 

Tres assaigs de deu és la nova campanya que els Castellers de Vilafranca han llançat per fer una crida a tots els castellers i afeccionats a participar a tres assaigs de Festa Major que han programat fins la Més Típica.

El primer dels assaigs especials serà aquest divendres 22 de juliol que, a més, servirà per preparar l’actuació a les Santes de Mataró el proper diumenge 24, on els vilafranquins volen alçar el primer castell gamma extra de la temporada. L’objectiu d’aquests assaigs especials és aconseguir un bon peu per poder fer proves amb garanties dels diversos castells que els Verds estan preparant per encarar un gran Sant Fèlix: td9fm, pd8fm, 5d9f, 4d9fa, 3d9fa, 3d10fm i td9f. El Cap de colla, David Miret, ja ha anunciat que aquest divendres vol fer una bona prova de peu de 3d10fm, entre altres. Al finalitzar l’assaig hi haurà una botifarrada per a tots els assistents.

Els Castellers de Vilafranca volen preparar amb garanties i amb molts assaigs al darrera els diferents castells, perquè, com es va demostrar al passat Tots Sants amb la td8 descarregada, amb un treball constant tot és possible.

Els altres dos assaigs especials de Festa Major programats són el divendres 12 d’agost –el dia abans de l’actuació d’aniversari de Cal Figarot- i divendres 26 d’agost, aquest últim a la Plaça de la Vila i que acabarà amb un Ball de Gralles a la seu social dels Verds.

 

3-assaigs-de-10

Apunteu-vos als events del Facebook:

Assaig especial de FM

divendres 21:30

Assaig especial de FM

divendres, 12 / agost a les 21:30
Assaig especial de FM a la plaça de la Vila

divendres, 26 / agost a les 21:30