assaig td9fm

Els Castellers de Vilafranca arriben a les Santes de Mataró amb el clar objectiu d’estrenar el primer gamma extra de la temporada.

El proper diumenge 24 de juliol els Verds tenen la primera cita transcendental de la temporada a la diada de la Santes a Mataró. L’actuació serà a les 12h del migdia a la Plaça de Santa Anna i els vilafranquins compartiran plaça amb la colla local, els Capgrossos de Mataró, i amb els Castellers de Lleida.

Després de completar el millor primer tram de temporada de la història, els de la camisa verda volen posar-hi la cirereta aconseguint el primer gamma extra. Els vilafranquins hi portaran la td9fm acompanyada del 3d9f i del 4d9f, a més del pd7f. Els assaigs que resten aquesta setmana, dimecres a les 21h i divendres a les 21.30h, són molt importants per acabar de lligar el peu d’aquesta torre. A més, recordem que aquest divendres està programat el primer assaig de deu.