4d9f a Torredembarra

Els Castellers de Vilafranca han aconseguit el seu 3d9f número 200 a Altafulla i han completat la primera tripleta vilafranquina de l’any a Torredembarra.

Aquest cap de setmana els Verds han tingut doble actuació al Baix Gaià. Dissabte va ser el torn d’Altafulla, on els vilafranquins van aconseguir el seu 3d9f número 200 (180 de descarregats i 20 de carregats). Van actuar compartint plaça amb la colla local, els Castellers d’Altafulla, i amb els Xiquets de Tarragona. L’actuació va començar amb el 5d8, el tercer d’aquesta temporada. A la segona ronda va ser el moment del 3d9f, que com ja es va demostrar a Esparreguera, els de la camisa verda el dominen àmpliament. I a la tercera van descarregar una td8f pensada per pujar-la un pis més properament. A l’hora del pilar els penedesencs van descarregar el de 7 folrat. Per posar el punt i final a l’actuació, els Castellers de Vilafranca van alçar diversos pilars de 4.

Diumenge va ser el torn de Torredembarra, juntament amb la colla local, els Nois de la Torre, i amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona. La tarda va començar amb el 4d8a, que només es va poder carregar. A la segona ronda va ser el moment del segon 4d9f de la temporada, que ja havien descarregat a Berga, i que no va comportar problemes pels de la camisa verda. A la tercera ronda, i per completar la primera tripleta vilafranquina de l’any, els Verds van descarregar el 3d9f. Van posar el punt i final a l’actuació amb el pd6.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca és diumenge 24 de juliol a les Santes de Mataró, on podrien plantar el primer gamma extra de la temporada. Per aquest divendres 22, la colla ha organitzat el primer de tres assaigs especials que faran durant l’estiu per preparar la Festa Major de Vilafranca i, en aquest cas, també l’actuació a les Santes.

A continuació us adjuntem un quadre amb els 3d9f aconseguits per les colles de gamma extra:

Colla

Total

Descarregat

Carregat

Castellers de Vilafranca

201

181

20

Minyons de Terrassa

171

159

12

Colla Vella dels XV

129

94

35

Colla Joves XV

115

88

27

Capgrossos de Mataró

51

48

3