assemblea

Els Castellers de Vilafranca han convocat pel proper dissabte 23 de juliol l’Assemblea Extraordinària de presentació i aprovació dels nous Estatuts de la colla.

L’assemblea serà a dos quarts de 7 de la tarda a la sala polivalent de la seu social dels Verds, Cal Figarot, i l’objectiu és adaptar els Estatuts de la colla a la nova normativa que estableix la Llei 4/2008 de 24 d’abril del llibre tercer del Codi Civil de Catalunya.

Tots els castellers tenen a la seva disposició la proposta dels nous Estatuts, que es poden recollir els dies d’assaig o bé adreçant-se al secretari de la colla, Òscar Trejo.  Fins el proper divendres 22 de juliol a les 12h del migdia es poden presentar esmenes.

Els Estatuts actuals dels Castellers de Vilafranca daten del 1997 i al llarg d’aquest any la Generalitat de Catalunya obliga a totes les entitats a adaptar-se al nou règim jurídic del 2008.

L’assemblea Extraordinària serà dissabte 23 de juliol a dos quarts de set de la tarda a Cal Figarot.