‘Fantástico Sr. Fox’, aquest dijous a Cal Figarot

2011-07-12T18:32:46+01:0012 Juliol 2011|Notícies castelleres|0 Comments

Fantastico-Sr-Fox_Poster

Aquest dijous 14 de juliol tindrà lloc a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, la segona sessió del cicle de cinema a la fresca, organitzant amb col·laboració amb Cineclub Vilafranca.

Aquesta setmana és el torn de la pel·lícula Fantástico Sr. Fox, un film d’animació per a adults del sempre interessant director Wes Anderson. La projecció de la pel·lícula serà a les 22h i els socis del Cineclub gaudiran d’una consumició gratuïta. A més, la cafeteria-restaurant de Cal Figarot oferirà preus econòmics abans i durant la projecció.

La setmana passada es va fer la primera de les diverses sessions programades al cicle de Cinema a la Fresca al Figarot. Va ser el torn del documental Inside Job, guanyador enguany de l’Òscar al millor d’aquesta categoria. La projecció va rebre una molt bona resposta d’assistència de públic.

Deixa un comentari