Fantastico-Sr-Fox_Poster

Aquest dijous 14 de juliol tindrà lloc a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, la segona sessió del cicle de cinema a la fresca, organitzant amb col·laboració amb Cineclub Vilafranca.

Aquesta setmana és el torn de la pel·lícula Fantástico Sr. Fox, un film d’animació per a adults del sempre interessant director Wes Anderson. La projecció de la pel·lícula serà a les 22h i els socis del Cineclub gaudiran d’una consumició gratuïta. A més, la cafeteria-restaurant de Cal Figarot oferirà preus econòmics abans i durant la projecció.

La setmana passada es va fer la primera de les diverses sessions programades al cicle de Cinema a la Fresca al Figarot. Va ser el torn del documental Inside Job, guanyador enguany de l’Òscar al millor d’aquesta categoria. La projecció va rebre una molt bona resposta d’assistència de públic.