5d8 castellers de vilafranca a Esparreguera

Els Castellers de Vilafranca van estrenar una nova plaça de 9 a Esparreguera, la tercera de la localitat. Els de la camisa verda van descarregar el 4d8a, el 3d9f, el 5d8 i el pd7f.

Després dels problemes que la colla va tenir a Cornellà el passat 26 de juny, aquest dissabte 9 de juliol els van solucionar àmpliament i van descarregar el 3d9f i el 4d8a. L’actuació va ser a Esparreguera, en motiu de la Festa Major de la localitat, i els Verds van compartir plaça amb la colla local i els Castellers de Barcelona. A l’inici de la tarda castellera, els vilafranquins van alçar un pd5 al costat dels pilars de les altres colles. A la primera ronda, els Castellers van optar pel 4d8a que es va descarregar sense problemes. A la segona ronda van plantar un impecable 3d9f que es va mostrar molt segur i quiet, tant a la carregada, com a la descarregada. A la tercera ronda els Verds van descarregar el 5d8 i a l’hora del pilar van completar el de 7 folrat. Per posar el punt i final a l’actuació, es van alçar diversos pilars de 4.

L’actuació a Esparreguera va ser gentilesa de Caixa Penedès, ja que va finançar bona part de la diada.

El proper cap de setmana els Castellers de Vilafranca tenen la ja tradicional ruta pel Baix Gaià. Dissabte a la tarda actuaran a Altafulla, acompanyats per la colla local, els Castellers d’Altafulla, i els Xiquets de Tarragona. L’actuació serà a dos quarts de 7 de la tarda a la Plaça del Pou. I diumenge serà el torn de l’actuació a Torredembarra, compartint plaça amb la colla local, els Nois de la Torre, i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. L’actuació serà a les 6 de la tarda a la Plaça de la Vila.

Esparreguera

Castellers | 09/07/2011