3d9f esparreguera 2000

Els Castellers de Vilafranca es volen treure l’espina de l’actuació de Cornellà i preparen per aquest dissabte a Esparreguera el 3d9f i el 4d8a.

Aquest dissabte 9 de juliol els Verds actuaran a Esparreguera, compartint plaça amb la colla local, els Castellers d’Esparreguera, i amb els Castellers de Barcelona. L’actuació, en motiu de la Festa Major de la localitat, serà a les 19.00h a la Plaça de l’Ajuntament.

Els de la camisa verda volen descarregar els dos castells que només es van poder carregar a la passada actuació a Cornellà. A falta de les proves als assaigs que resten aquesta setmana, els vilafranquins tenen previst portar a Esparreguera el 3d9f i el 4d8a, que podrien anar acompanyats de la td8f i el pd7f.

Després d’un cap de setmana sense actuació, els Castellers de Vilafranca volen agafar amb força els propers compromisos de la colla, que es tradueixen en quatre caps de setmana consecutius amb actuacions, des d’Esparreguera aquest dissabte, fins a Vilanova i la Geltrú el proper 30 de juliol. Les actuacions d’entremig seran a Altafulla el dia 16, a Torredembarra el 17 i a Mataró el 24.

Aquí podeu consultar totes les actuacions que la colla ha fet a Esparreguera

—> ÚLTIMA HORA: Després del bon assaig de dimecres, no es descarta portar també el 4d9f a l’actuació a Esparreguera.