menorca

Els Castellers de Vilafranca tenen programat un nou viatge per aquest estiu. Després del viatge previst a la Índia al mes d’agost, i una vegada passada la Festa Major de Vilafranca, els Verds aniran a Menorca per participar a les Festes de Gràcia a Maó.

Els Castellers viatjaran a Menorca del 7 a l’11 de setembreL’expedició verda estarà formada per uns 180 castellers que marxaran el dia 7 de setembre a la nit amb Vaixell, direcció a Menorca. El 8 tenen prevista una actuació a Es Mercadal, la tercera ciutat més important de la illa. El dia 9 actuaran a les Festes de Gràcia de Maó i el dia 10 està programada una actuació a Ciutadella. La base de l’expedició estarà instal·lada als Apartaments Sol Parc, des d’on la colla es dirigirà cap a totes les actuacions. El viatge de tornada, també amb vaixell, es realitzarà el dia 11.

El viatge a Menorca del proper setembre serà la primera vegada que els Castellers de Vilafranca tindran l’oportunitat d’actuar a l’illa.