T DE TORRE

La tertúlia s’enregistra setmanalment a Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca.

Canal 20 ràdio Olèrdola estrena un nou programa de tertúlia sobre el fet casteller. “Amb T de Torre” que s’emetrà els dijous a les 21h al 107.0 de la FM , en reposició els dissabtes a les 12h del migdia . També es podrà escoltar per internet des del portal www.moncasteller.cat .

Conduïda per Josep Torreño , comptarà amb tres contertulians més cada setmana. Els convidats seràn tant de l’àmbit local com de tot el món casteller. El programa amb una hora aproximada de duració , abordarà temes de l’actualitat castellera.
Tot i que el format està pensat per ràdio, els dijous al vespre en primera emissió, es podrà seguir per internet al portal www.moncasteller.cat i amb la possibilitat de baixar-la pel mòbil des del mateix dijous al matí .
En el primer programa , aquest dijous , participaràn els presidents dels Xicots i Castellers de Vilafranca , a més de la participació de Carles Esteve, periodista del Quarts de 9 de TV3 com a contertuli fixe .