Diumenge 29 de maig els Castellers de Vilafranca van celebrar la XVena edició del Concurs de Paelles. Un total de deu equips hi van participar.

talibans guanyadors del concurs de paelles 2011

La XVena edició del Concurs de Paelles organitzat pels Castellers de Vilafranca es va celebrar aquest diumenge 29 de maig durant tot el matí a Cal Figarot. Un total de 10 paelles van entrar en competició, tres de les quals eren d’equips no castellers. Unes 150 persones van participar a l’acte, que va acabar amb un dinar a la nau de la seu social i l’entrega de premis. L’organització va fer una paella per a totes aquelles persones que no havien participat en el concurs però volien gaudir d’una jornada festiva i gastronòmica.

El primer classificat van ser els “Talibans”; el segon, “La Tropa”; i el tercer premi se’l van endur “Amb dos pebrots”; tot i que cada una de les paelles va tenir premi. Alguns dels obsequis van ser entregats per membres veterans de la colla de la camisa verda. El jurat va estar format per Jordi Joan Alsina, periodista casteller de RAC1, un membre del restaurant Cal Figarot i un representant de la junta dels Castellers de Vilafranca, el vicepresident de l’Àrea Social Àlex Sánchez-Granados.

Els Castellers de Vilafranca volen agrair a les empreses i establiments col·laboradors la seva participació al Concurs de Paelles. Són l’Hotel Pere III, el Restaurant El Mercat, el Restaurant La Trebbia, la Societat La Múnia, La Braseria, Solera Gallega, el Restaurant Bacus i el Restaurant-Cafeteria Cal Figarot.

Concurs de paelles

Castellers | 29/05/2011