3d9f la selva del camp 2010

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge a la Selva del Camp. Abans de d’iniciar l’actuació, els Verds inauguraran la placa commemorativa del 3d9f que la colla va descarregar la temporada passada.

Aquest diumenge 5 de juny a dos quarts de set de la tarda els Castellers de Vilafranca actuaran a la Selva del Camp, compartint plaça amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Abans, però, de començar l’actuació, a un quart de set, els vilafranquins inauguraran una placa commemorativa del 3d9f que la colla hi va descarregar l’any passat.

Pel que fa a l’actuació, els Verds tenen la idea de repetir el 3d9f de la passada temporada, acompanyat del 4d8a i la td8f. A l’hora dels pilar l’elegit podria ser el de 7 folrat. Aquestes previsions estan estretament lligades al desenvolupament dels assaigs que resten aquesta setmana, dimecres a les 20h i divendres a les 21.30h.