presentació compressport castellers de vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han arribat a un conveni de col·laboració amb l’empresa de material esportiu Compressport, que ha realitzat material personalitzat amb el logo i el color dels Verds.

Dilluns 30 de maig es va presentar oficialment a la seus social dels Castellers, Cal Figarot, el conveni entre la colla de la camisa verda i l’empresa Compressport, dedicada a la confecció de material esportiu de compressió veno muscular que ajuden a millorar el rendiment i la posterior recuperació.

Compressport és una multinacional amb seu central a Suïssa, que distribueix per tot el món i des de l’any 2009 a Espanya a través de Siker, empresa dedicada a la distribució de productes esportius. Té una gran varietat de productes destinats a l’entrenament, la competició i la recuperació de l’esportista, oxigenant el múscul, millorant el retorn venós i retardant l’aparició de la fatiga muscular, entre molts altres beneficis. Cada una de les varietats del producte va acompanyada d’unes característiques que aporten un benefici o altre segons el treball i els requeriments de l’esportista. Al seu portal d’Internet podeu trobar informació sobre les varietats de producteshttp://www.compressport.es

 En aquesta ocasió, i com a edició especial i limitada, Compressport va presentar el nou R2 dels Castellers de Vilafranca. L’R2 facilita el retorn venós, oxigena els músculs i evita l’aparició de rampes i els microtrencaments musculars. És un producte que, segons Compressport, els castellers podran utilitzar per entrenar, per la realització de castells o per la posterior recuperació. El producte serveix tant pels castells com també per altres esports. L’edició especial dels Castellers de Vilafranca es pot adquirir a través de la pròpia colla, dels Fondistes Penedès o a altres botigues d’eport. El preu de venda serà de 25€, més econòmic que el preu habitual del producte, i de 23€ pels socis dels Verds.