Amb l’arribada del bon temps és el millor moment per acostar-se a la botiga de roba l’Electra, la botiga oficial dels Castellers de Vilafranca, situada al carrer dels Ferrers, 48, al centre de Vilafranca i veure quin model de polo i samarreta dels Castellers de Vilafranca ens agrada més per comprar, vestir i regalar.
botiga-cartellera-1

La botiga l’Electra obre els matins i tardes en horari comercial i hi trobareu tots els models per aquesta temporada dels Castellers de Vilafranca dissenyats per la marca esportiva Kukri: samarretes i polos verds, blancs, a quadres, a ratlles, amb totes les talles per home, per dona i per nens i nenes. També podeu trobar el polo negre commemoratiu dels 8 Concursos de Castells guanyats pels Verds, d’edició limitada.
No espereu més i aquesta primavera vestiu i regaleu Castellers de Vilafranca als vostres familiars i amics.
botiga-cartellera