canalla_tenerife

Aprofitant que aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca no han tingut actuació, la canalla dels Verds ha viatjat a Tenerife des de divendres i fins dilluns per celebrar la bona feina realitzada durant la temporada passada i per encarar amb el millor ànim possible la d’aquest any.

Els membres de la canalla que han viatjat a Tenerife han estat tots aquells nens i nenes que al llarg de la temporada passada van realitzar castells de nou pisos. Aquest viatge és una manera de premiar el seu compromís durant tots els assajos i a les actuacions i també els èxits de la temporada passada. A més, és una bona forma d’encarar amb moltes ganes la temporada que tot just comença. El programa d’activitats previst durant aquests quatre dies és el següent: divendres a la tarda van marxar des de Vilafranca cap a l’Aeroport del Prat. Arribats a Tenerife es van dirigir directament a l’hotel. Dissabte 21 van passar el dia al Parc Aquàtic Siam Park i diumenge estava prevista la visita al parc natural Loroparque i a mitja tarda una visita pel centre de la ciutat on estan instal·lats. Per dilluns 23 de maig la idea és anar a la platja i a la tarda volar cap a Barcelona.

La canalla dels Castellers de Vilafranca arribaran a temps per participar a la gala del Català de l’Any que es celebrarà el proper dimarts al Teatre Nacional de Catalunya, ja que el Cap de Colla dels vilafranquins, David Miret, és un dels tres finalistes del certamen. A la gala de dimarts es coneixerà el nom del Català de l’Any 2010.