catala de l'any 2010

Els Castellers de Vilafranca participaran a la gala del Català de l’Any, aquest dimarts 24 de maig al Teatre Nacional de Catalunya. Els Verds hi actuaran ja que el seu Cap de Colla, David Miret, és un dels tres finalistes al certamen.

La colla de la camisa verda participarà a la gala del Català de l’Any realitzant un castell durant el transcurs de la nit. Tots els castellers que hi vulguin anar podran accedir-hi vestits de castellers, tot i que encara no se sap segur a quin emplaçament alçaran el castell. La colla posarà a disposició dels castellers dos autocars que sortiran a les 19.00h de l’estació d’autobusos de Vilafranca. Aquells que es dirigeixin directament al TNC, hi hauran de ser al voltant de les 20.30h, ja que la gala començarà a les 21.00h.

La gala es podrà seguir en directe per TV3 i també per internet, a través de la pàgina web del mateix canal de televisió.

Fins dimarts a les 13.00h es pot seguir votant a David Miret com a Català de l’Any 2010 a través de www.cataladelany.cat