Els Castellers de Vilafranca han conclòs un inici de temporada impecable. A l’actuació de Fires de Maig de Vilafranca han descarregat el 3d9f més matiner de la colla i han estrenat un castell mai vist fins avui a les places: el 7d8. A més, també han estrenat el pd7f aquesta temporada.

castellers de vilafranca 7 de 8 fires de maig

Els Castellers de Vilafranca van forts i aquest diumenge 15 de maig van demostrar l’intens treball que estan realitzant aquest inici de temporada. A l’actuació de Fires de Maig, acompanyats per les dues altres colles locals –els Xicots de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca- i dels Castellers d’ Altafulla com a colla convidada, els de la camisa verda van certificar un gran inici de temporada. A la primera ronda, els Castellers van escollir un castell que ja van estrenar la setmana passada a Sants, el 4d8a, que aquest diumenge es va mostrar molt més segur a la descarregada del pilar. A la segona ronda arribava el primer dels grans objectius de l’actuació, el 3d9f, que que guardar les mides en tot moment i es va completar sense problemes. Aquest 3d9f és el castell de 9 més matiner que els vilafranquins han fet mai. A la tercera va ser el moment de l’estrena i els Verds van tornar a mostrar la seva capacitat innovadora. A la Plaça de la Vila es va poder veure el primer 7d8 de la història. A la ronda de pilars els Castellers també van voler trepitjar fort i van optar pel de 7 folrat, que van descarregar. Els vilafranquins van posar el punt i final a l’excel·lent actuació de Fires de Maig amb sis pilars de 4.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 5 de juny a la Selva del Camp, compartint plaça amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

A continuació podeu veure’n les fotografies.

Fires de Maig