autocar verd 2011

Els Castellers de Vilafranca ja tenen els autocars personalitzats per aquesta temporada

Aquest diumenge 15 de maig i coincidint amb la diada de Fires de Maig es presentaran davant de Cal Figarot el nou disseny dels autocars personalitzats de la colla. Els autocars estaran exposats durant tot el dia davant de Cal Figarot.
El disseny dels autocars verd i vermell dels castellers és obra de Francesc Bou i és totalment nou tot i que respecta la línia seguida en els darrers anys. Per decorar els dos autocars s’han utilitzat fotos de detall dels castells més destacats de la colla com són la torre de vuit, el tres de deu amb folre i manilles, el tres de nou amb folre i l’agulla, el cinc de nou amb folre, etc… a més de l’escut de la colla i de les vuit estrelles al·legòriques dels vuit concursos de castells guanyats per la colla.
Aquesta és la tercera ocasió en els darrers 4 anys que els Verds presenten nou disseny pels autocars que els porten tota la temporada per les places castelleres d’arreu del país.
Els Castellers de Vilafranca volen agrair una vegada més la inestimable col·laboració de les empreses Autocars Penedès i Rètols Pellisa Ràfols en aquesta iniciativa.