El Cap de colla dels Castellers de Vilafranca, David Miret, ha realitzat aquest dimarts 3 de maig una conferència a l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicacions i Aeroespacial de Castelldefels. El títol de la xerrada ha estat “Cultura, tradició i esport tot fent pinya”.

conferncia_Castelldefels_001

Si fa unes setmanes els germans Miret feien una conferència a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, aquest dimarts ha estat el torn de l’EETAC els qui han gaudit d’una xerrada de David Miret, Cap de colla dels Verds. La conferència, sota el títol de “Cultura, tradició i esport tot fent pinya”, ha servit per explicar als assistents què és una colla castellera, com es construeix un castell i per què cada vegada es vol anar a més i aconseguir estructures més complexes, entre molts altres temes. La conferència s’ha pogut seguir en directe a través de la pàgina web de l’EETAC, aquí podeu veure’n algunes fotografies.