Aquest diumenge 8 de maig els Castellers de Vilafranca actuaran a Sants, a la diada d’aniversari dels Castellers de Sants.

assaig

L’actuació serà a les 12 del migdia a la Plaça Bonet i Muixí i els vilafranquins compartiran plaça amb la colla local, els Castellers de Sants, i amb els Capgrossos de Mataró. Els Castellers volen poder repetir, com a mínim, els castells de 8 del Dia del Graller -3d8, 4d8 i td8f-, a l’espera de les últimes proves que resten aquesta setmana.

Aprofitem aquesta nota per anunciar que aquest divendres 6 de maig començaran els assaigs joves dels Castellers de Vilafranca a Cal Figarot. Aquests assaigs es realitzaran a dos quarts de nou del vespre, una hora abans de l’assaig general dels divendres, i estaran dirigits pel Sotscap de colla dels Verds, Toni Bach. Són oberts a tots els joves de la colla i també a aquelles persones que vulguin formar part dels Castellers de Vilafranca.