FerPinya

El proper divendres 29 d’abril a dos quarts de nou del vespre es presentarà a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, el llibre de Jordi López “Fer Pinya”.

Jordi López és una persona que durant molts anys ha treballat en aspectes sobre recursos humans i motivació d’equips de treball. Després de conèixer els castells i la seva vessant de treball en equip, López va decidir escriure una novel·la on el director d’una multinacional supera una crisi a través dels castells. A través d’aquest fil argumental, l’autor ens endinsa al món dels castells i les colles castelleres. Cal destacar que el sotscap de Colla dels Verds, Toni Bach, ha participat en la supervisió dels aspectes més castellers, juntament amb Santi Terraza.

“Fer Pinya” es presentarà aquest divendres 29 d’abril a la seu social dels Castellers, Cal Figarot, a partir de dos quarts de nou del vespre.

Llicenciat en Psicologia, Màster en Teràpia Familiar i Màster en Direcció i Administració d’Empreses, Jordi López Daltell ha dedicat els últims anys a assessorar equips directius multiculturals i a liderar projectes de canvi i millora de la productivitat en diverses fàbriques i equips comercials distribuïts per l’Amèrica del Sud, Espanya, Portugal, el Nord d’Àfrica i l’Europa Oriental.