David Miret, cap de colla dels Castellers de Vilafranca, ha passat la primera de les eliminatòries per ser el Català de l’Any 2010. Fins el 20 de maig s’aniran eliminant progressivament els candidats fins a obtenir els tres finalistes.

david miret català de l'any 2010

El cap de setmana passat es van conèixer els noms dels 10 finalistes a Català de l’Any, que la gent havia votat lliurement durant la primera fase de l’elecció. El cap de colla dels Verds, David Miret, està entre aquests 10 primers. En aquesta segona fase, podeu escollir entre els 10 personatges més votats pels lectors. De manera progressiva, s’aniran eliminant els que tinguin menys vots fins al dia 20 de maig, data en què es coneixerà qui és l’últim eliminat i, per tant, qui són els tres finalistes. Si les votacions s’acabessin en aquest moment, David Miret formaria part del selecte grup dels tres finalistes, juntament amb Joan Pere Barret, que va dirigir l’equip de la Vall d’Hebron que va fer el primer transplantament de cara complet del món, i Xavi Hernández, jugador del FC Barcelona.

El sistema de votacions segueix essent el mateix que al llarg de la primera frase, tot i que ara només es pot votar per un dels 10 finalistes. A la pàgina web del Català de l’Any podreu trobar tota la informació necessària ( www.cataladelany.cat ).