Aquest dissabte 16 d’abril els Castellers de Vilafranca van organitzar a la seva seu social, Cal Figarot, el I Torneig d’estirar corda intern de la colla. Hi van participar un total de nou equips formats per membres dels Verds.

castellers de vilafranca torneig estirar la corda

La iniciativa de fer un torneig d’estirar corda va ser molt ben rebuda per tota la colla i es van mobilitzar els diferents grups que formen part dels Castellers. Un total de nou equips van participar al campionat que es van enfrontar en una lligueta inicial entre tots. Una vegada va finalitzar la lligueta, els quatre primers equips –els Talibans, els Pura Sang, els Puretes i la Palmera- es van classificar per a les semifinals del torneig. Es van enfrontar el primer amb el quart i el segon amb el tercer. Per a la final es van classificar els Talibans i els Puretes, que va acabar amb la victòria dels primers. Pel tercer i quart lloc es van enfrontar la Palmera i els Pura Sang, on van dominar els primers. Després de l’entrega de premis als tres primers classificats es va fer un dinar de germanor a la mateixa nau de Cal Figarot.

El balanç que els Castellers de Vilafranca fan d’aquest I Torneig d’estirar corda és molt positiu, ja que va mobilitzar a força gent de la colla i va servir per fer una activitat diferent als castells just abans de l’inici de temporada.

Aquí podeu veure’n les fotografies.