DSC_0176

El proper dissabte 16 d’abril es celebrarà a Cal Figarot el primer torneig d’estirar corda dels Castellers de Vilafranca.

Després d’haver participat en diverses ocasions al torneig que es celebra a Vilafranca per les Festes de Sant Raimon, els Castellers de Vilafranca han decidit organitzar-ne un a la seva seu social, Cal Figarot. La competició començarà a les 11h i, en acabar, hi haurà dinar per a tots els participants i l’entrega de premis per als guanyadors del torneig. Els equips no tenen límits de participants, però a pista només poden estirar vuit persones de les quals dues com a mínim han de ser noies. La inscripció per persona és de 5€.

Els Castellers animen a tots els membres de la colla a confeccionar els seus equips i a presentar-se al torneig, una bona manera de gaudir una jornada esportiva, festiva i gastronòmica. 

Per apuntar als equips és necessari portar una llista amb els noms dels participants i pagar les inscripcions de tots els membres. Per fer entrega de la llista cal que us adreceu al vicepresident de l’Àrea Social, Àlex Sánchez-Granados, o bé als Sots cap de Colla, Toni Bach, qualsevol dia d’assaig.