wifi penedès castellers de vilafranca

Wifi Penedès és la xarxa sense fils del Penedès, que es presenta com a alternativa als operadors tradicionals.

Aquest dimarts 29 de març es presentarà a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, la xarxa sense fils Guifi.net del Penedès, que a partir d’ara ja està disponible a Vilafranca. La presentació institucional d’aquesta iniciativa comptarà amb la participació dels alcaldes dels municipis penedesencs que ja disposen d’una xarxa Wifi. Aquests seran els alcaldes de Les Cabanyes, Francesc Olivella, el d’Avinyonet del Penedès, Oriol de la Cruz, i el de Subirats, Antoni Soler, que explicaran les experiències a les seves respectives localitats. L’acte començarà a les 19:00h.

A part de la presentació institucional d’aquest dimarts, el proper dissabte 2 d’abril, també a Cal Figarot, es farà la presentació de Guifi.net a Vilafranca. La presentació serà a les 10:00h i comptarà amb la participació de diferents responsables de Guifi.net. El president de la Fundació Guifi.net, Ramon Roca, desenvoluparà amb què consisteix aquesta iniciativa de xarxa sense fils i Jordi Bastardas explicarà el funcionament de la xarxa a Vilafranca i comarca i, a més, detallarà l’oferta de Guifi.net. Per últim, Joan Llopart guiarà un taller practic de com crear un node a Guifi.net, perquè tots els ciutadans que ho desitgin es puguin connectar a la xarxa.

Cartell wifi penedès