portada amunt verds

Ja hi ha el nou material audiovisual dels Castellers de Vilafranca.

En motiu de l’Assemblea del passat 12 de març, els Verds van començar a repartir els CD i els DVD editats per a tots els castellers i socis de la colla. Es tracta del CD amb l’himne “Amunt Verds!”, escrit per Ricard Rafecas i musicat per Lluís Giménez, i del DVD amb les millor imatges de la temporada passada. L’himne es va presentar al passat Sopar de la Colla i aquest mes de març els Castellers l’han editat amb format CD, on, a part de la peça normal, s’hi poden trobar dues versions més: una amb ambientació de l’actuació de Sant Fèlix de 1995 i una altra versió únicament instrumental. Pel que fa al DVD amb les millors imatges del 2010, cal destacar un ampli resum del tota la temporada, la diada de Tots Sants, la primera td8 descarregada i un clip del Concurs de Castells. A més, també s’hi pot trobar el videoclip d’”Amunt Verds!”, el primer 5d8 i els diversos anuncis promocionals que la colla va editar al llarg de la temporada. 

A banda d’aquest material audiovisual, els Castellers de Vilafranca també han publicat una nova edició d’El Figarot, el butlletí anual de la colla. En ell s’hi fa un gran resum de tota la temporada, amb escrits per les millors actuacions viscudes l’any passat, com El Catllar, Sant Fèlix, el Concurs, Tots Sants, entre altres. Es fa un tractament especial a la primera td8 descarregada, amb un extens article que repassa tota la seva història en els Castellers de Vilafranca –des de que es va carregar la primera al Tots Sants de 1999- i el que significa per la colla haver assolit aquesta fita. A més, també es destaca el 5è Concurs de Castells de Tarragona consecutiu i el 8è en global. Pel que fa a les entrevistes, enguany es dediquen a dos membres històrics de la colla: la primera a Cisco Mallofré, que repassa els més de 50 anys dedicats a la camisa verda ara que ha decidit baixar el ritme casteller; i la segona a Artur de Sangenís, un dels primers membres de la colla. Això i molt més, com els viatges, l’altre cara dels castellers o els soca-rels, es pot trobar a aquesta nova edició de El Figarot.