Aquest divendres 17 de març comencen els assaigs generals dels Castellers de Vilafranca per la temporada 2011, que es realitzaran a la seu social de la colla, Cal Figarot, a partir de les 21.30h.

inici assaigs

Una  vegada realitzada l’Assemblea Anual Ordinària dissabte passat, és hora d’encarar la temporada 2011. Tot i que ja va començar al mes de gener amb l’actuació a les Festes Decennals de la Candela a Valls, gran part de la colla -exceptuant la canalla i part del tronc- van continuar les “vacances d’hivern”. Ja amb el cap pensant amb l’inici de la temporada el proper mes d’abril, els Verds inicien els assaigs generals destinats a tota la colla. S’assajarà els divendres a partir de les 21.30h a la nau de Cal Figarot. Una vegada finalitzat l’assaig hi haurà coca i cava per tots els assitents.

Per aquest motiu es modifica l’horari dels assaigs de canalla i incondicionals que havien continuat després de l’actuació a les Decennals de la Candela. A partir d’aquesta setmana es realitzaran els dimecres a les 20h.