El proper diumenge 20 i dilluns 21 de març el Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya s’instal·larà a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, perquè tots els vilafranquins i penedesencs que ho vulguin, puguin anar a donar sang. Aquesta iniciativa és fruit de l’acord entre els Verds i l’administració pública de Salut, i des de fa bastants anys, es va repetint cada trimestre.

El banc de Sang i Teixits és l’empresa pública que té com a objectiu la gestió i l’administració de la donació, la transfusió de sang i plasma sanguini, i és el centre d’obtenció i de processament de teixits. A Catalunya es necessiten cada dia unes 1.000 bosses de sang, i per tant, és vital la participació del major nombre de persones a la donació. Sota el lema de Amb una vegada no n’hi ha prou, vine a donar sang, es vol conscienciar als ciutadans de Vilafranca i comarca de la importància d’aquest acte.

L’horari de donació de sang a Cal Figarot serà el diumenge 20 de les 10h a les 14h, i el dilluns 21 de les 17h a les 21h.