En relació a la noticia publicada avui dimarts 15 de març al diari El Punt i al diari AVUI que explica que els Castellers de Vilafranca estem estudiant la possibilitat d’incorporar publicitat d’un patrocinador a la camisa, els Castellers de Vilafranca volem desmentir aquesta informació.
En els darrers mesos no s’ha mantingut cap reunió amb cap empresa per tractar aquest extrem, ni hi ha cap oferta en ferm per part de cap marca publicitària en aquesta línia.

En l’assemblea anual dels Castellers de Vilafranca celebrada el passat dissabte 12 de març a Cal Figarot, amb l’assistència de més de 200 castellers de la colla, aquest punt no va figurar en l’ordre del dia ni va ser tractat en el torn obert de precs i preguntes. Per tant, els Castellers de Vilafranca no lluirem publicitat de cap patrocinador a les nostres camises aquesta temporada.

Aquesta mateixa informació se li va donar ahir a la tarda a la periodista del Punt de les comarques de Tarragona, Anna Estallo, que tot i les nostres explicacions i les evidències, ha decidit publicar la noticia amb l’alarmista i desafortunat títol “Fractura en el món casteller per la publicitat a les camises“.
Lamentem tan el contingut com les formes d’aquesta noticia, i esperem que aquest comunicat posi les coses al seu lloc i que els respectius diaris rectifiquin aquesta informació.