Els Castellers de Vilafranca han signat el conveni de col·laboració amb la marca de roba esportiva Kukri. Aquest dilluns 7 de març es va fer la presentació oficial de l’acord a la seu social de la colla, Cal Figarot.

kukri_014

Kukri és la marca que la temporada passada ja va dissenyar el nou model de camises estrenat pels Castellers de Vilafranca al mes de setembre i de les samarretes i polos de marxandatge que, tant l’estiu passat com aquest hivern, els vilafranquins han venut. Kukri i els Verds volen fer una aposta per aquesta última vessant i potenciar, d’aquesta manera, la roba casual amb trets distintius de la colla per a tots els castellers i afeccionats que vulguin lluir-la. A més, es va aprofitar l’acte de signatura del conveni de col·laboració per presentar el polo commemoratiu dels vuit concursos de Tarragona guanyats pels vilafranquins. Aquest nou polo ja està a la venda a la nova botiga oficial dels Castellers de Vilafranca, l’Electra, al carrer dels Ferrers núm. 48. Aquesta nova peça de marxandatge llueix el número 8, en honor als vuit concursos, tant al davant com al darrera, més vuit estrelles a una de les mànigues.

A l’acte hi va assistir el mànager general a Espanya de Kukri, Leo Pereira, que va explicar la motivació que significa produir peces de marxandatge i les camises d’actuació dels Castellers de Vilafranca, ja que l’eslògan de la marca, For the team (Per l’equip), està molt relacionat amb el concepte dels castells i treballar per un objectiu comú. A la presentació també hi van assistir el president de la colla, Miquel Ferret, i el vicepresident de l’Àrea de Màrqueting i Mèdia, Francesc Bou.