El proper dimecres 9 de març una cinquantena de futbolistes residents a la Masia del FC Barcelona realitzaran un taller de castells a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot.

taller de castells a estudiant americans

Coincidint amb la setmana blanca, els noiss de la Masia del Barça coneixeran de prop el món dels castells, ja que dimecres vindran a Vilafranca per participar a un taller de castells que els Verds prepararan per ells a la seva seu social, Cal Figarot. Seran una 50 jugadors els que visitaran la seu dels de la camisa verda i podran aprendre la tècnica bàsica dels castells. El taller serà conduït per Toni Bach, Sotscap de colla dels Castellers de Vilafranca, juntament amb la Cap de canalla, Anna Riba, i els més petits de la colla. Properament, tota la canalla dels castellers tindrà l’oportunitat de tornar-los la visita i conèixer per dins la Masia i visitar el Museu del FC Barcelona.

A més, el planter del Barça vindrà a Vilafranca acompanyada d’un equip de l’ESPN, un canal d’esports dels Estats Units que està preparant un reportatge sobre la Masia del FC Barcelona. L’ESPN és un canal de televisió que té un programa central amb una audiència potencial d’un 20 milions d’espectadors. A més, també és possible que un equip del programa 30 minuts de Televisió de Catalunya assisteixi al taller, ja que està preparant un reportatge sobre l’excel·lència en el món del futbol.

El taller que els Castellers de Vilafranca oferiran als nois de la Masia del Barça serà dimecres 9 de març a les 10 del matí.