Aquest dimecres 2 de març els Castellers de Vilafranca realitzaran un taller de castells a la Bisbal del Penedès, dins dels actes de la Setmana Cultural de l’Escola Ull de Vent.

El taller de castells serà conduit pel Cap de Colla i els Sotscap de Colla dels Verds, el David Miret i el Toni Bach, a més de la participació de la canalla dels vilafranquins. Els responsables de la colla ensenyaran la tècnica castellera bàsica als nens i nenes de l’escola i després formaran dues colles entre l’alumnat. El taller acabarà amb l’actuació d’aquestes dues colles que s’hauran format durant l’activitat.

La Bisbal del Penedès és un poble molt casteller. Tot i no tenir una colla pròpia, l’actuació al municipi del 15 d’agost és una de les cites marcades al calendari casteller tant per les colles que hi assisteixen, els Castellers de Vilafranca entre elles, com pels afeccionats als castells.