cursa10k
Els Castellers de Vilafranca col·laboren amb Fondistes Penedès i el Patronat Municipal d’Esports en la cursa de 10 K que es celebrarà el diumenge 13 de febrer per primera vegada a Vilafranca.

El passat dilluns 31 de gener es va presentar a Cal Figarot, seu social dels Castellers de Vilafranca, la primera edició de la cursa 10 k organitzada per Fondistes Penedès i pel Patronat Municipal d’Esports davant de nombrosos mitjans de comunicació i corredors locals.
En aquest acte de presentació van intervenir Emília Torres, regidora d’Esports, Raimon Palau i Jaume Boquera, respresentants de Fondistes Penedès, i Miquel Ferret, president dels Castellers de Vilafranca.
Els organitzadors van destacar l’èxit de la convocatòria, ja que en pocs dies es van omplir les 700 places disponibles per participar a la cursa. La voluntat de tots és consolidar aquesta cursa de deu quilometres en el calendari de curses de mig fons de Catalunya i anar creixent en nombre de participants progressivament amb un circuit urbà i totalment pla.
El dorsal, el xip i el regal es podran recollir a Cal Figarot, la seu dels Castellers de Vilafranca, a partir del dissabte durant tot el dia (de 9 h a 13 h i de 16 h a 20 h) i el diumenge fins a una hora abans de la sortida, prevista per a les 10 del matí.
La sortida i l’arribada estaran situades a la rambla de Nostra Senyora, a l’alçada de la plaça Penedès i els participants tindran servei de guardarropia i de caferia a Cal Figarot si ho desitgen des de primera hora del matí.
Els Castellers de Vilafranca desitgen continuar col·laborant en el futur amb el Patronat Municipal d’Esports i Fondistes Penedès -molts dels seus corredors també són castellers que combinen les dues activitats- en aquesta cursa dels 10 K o en altres activitats que organitzin, per tal d’apropar l’esport als castellers i els castells al món de l’esport.
Més informació a: