rebuda pilots dakar

Demà dimecres 19 de gener a les 7 de la tarda els Castellers de Vilafranca rebran a Cal Figarot amb tots els honors a Sabaté i Cañis els pilots del camió casteller del Dakar

Els pilots penedesencs Pep Sabaté i Josep Ramon Cañis arriben demà dimecres a les 5 de la tarda a l’aeroport del Prat juntament amb la resta de participants catalans al Rally Dakar celebrat en terres xilenes i argentines i que es va acabar aquest diumenge.
Sabaté i Cañis han aconseguit acabar la cursa en la seva primera participació com a pilots en la categoria de camions, tot un èxit que els omple de satisfacció a ells i a tota la gent que ha fet possible el seu somni i els ha donat tot el suport en aquesta aventura apassionant.
El camió dels membres de Quadafons Competició ha estat preparat artesanalment per ells i és conegut com el camió dels Castellers de Vilafranca entre els mitjans de comunicació ja que portava incorporat en la seva carrosseria les fotos d’una torre de 8 amb folre davant de la basílica de Santa Maria, l’escut de la colla i el color verd de la camisa dels castellers, fruit de l’acord de col·laboració mútua signat entre les dues parts el mes de novembre passat.
Després de ser rebuts pels seus familiars i amics a l’aeroport, Sabaté i Cañis seran conduits fins a Cal Figarot, la seu dels Castellers de Vilafranca, on la colla els ha preparat una benvinguda i celebració sorpresa en honor als dos pilots.
Tots els aficionats al motor de Vilafranca i del Penedès i dels mitjans de comunicació que ho desitgin podran felicitar i parlar personalment amb Sabaté i Cañis a Cal Figarot demà a Cal Figarot.