Lluís Masachs fa un mural a Cal Figarot

2011-01-12T12:39:32+01:0012 Gener 2011|Notícies castelleres|0 Comments

mural_massachs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El reconegut il·lustrador vilafranquí Lluís Masachs està treballant aquests dies  a Cal Figarot.

L’artista està il·lustrant, a una de les parets de la seu social dels Castellers de Vilafranca, un mural dedicat a la canalla de la colla. La paret on s’està fent el mural és a la zona del jardí on els més petits assagen i, per aquest motiu, serà la canalla qui tindrà un pes important en el resultat final de la il·lustració.

Lluís Masachs va presentar diverses propostes de mural a la colla, i la decisió final va ser acordada per les dues parts. Aquests dies està treballant a Cal Figarot perquè d’aquí a unes tres setmanes l’obra pugui estar acabada.

L’il·lustrador vilafranquí, que va ser l’autor del cartell de la Festa Major de Vilafranca l’any 2004, té una llarga trajectòria en el món del dibuix. Actualment combina la pintura i la il·lustració amb l’ensenyament d’arts plàstiques.

Deixa un comentari