Ens complau mostrar-vos informació de la Campanya de l’Ampolla 2011 que es celebrarà aquest dissabte 15 de gener a la nostra vila.
Els diners que es recolliran de la campanya d’enguany es destinaran al projecte “Esmorzars per un any pel Centre Nutricional de Komborodougou (Costa d’Ivori).
Us animem a participar-hi.

“La Campanya de l’Ampolla, consisteix en una recollida d’ampolles de cava buides, alguns dies després de les festes de Nadal, Cap d’any i Reis; amb la seva venda s’obtenen uns beneficisque es destinen a alguna causa solidària, a casa nostra o al tercer món.
L’entitat organitzadora d’aquesta campanya de l’ampolla és Joves Cristians de Vilafranca.Aquesta entitat aglutina tots els joves implicats en algun dels diferents col·lectius de lesparròquies de Vilafranca: esplai parroquial, agrupament escolta, grups de confirmació, depost confirmació, de la JARC, de Missa Jove… La Campanya de l’Ampolla és l’acció col·lectiva més important de l’any. No hem d’oblidar la participació d’altres grups, entitats i particulars,que porten a terme aquesta recollida solidària, que també es fa en 26 pobles més de lacomarca.
Ja fa 28 vegades que ens hem trobat a mitjans de gener per a recollir ampolles. I hem recollit milers d’ampolles al llarg de tots aquests anys. Després les hem venut, però, que s’ha fet ambtots els diners que hem recollit? Hem ajudat el món?
Doncs, si, són més de 27 els llocs on hem anat enviant diverses ajudes. Al tercer món, per a la construcció d’infraestructures i serveis diversos: Etiòpia, Algèria, el Txad, Níger, Nicaragua,Bòsnia, Perú, Bolívia, Brasil, Camerun … Però també a casa nostra: centres d’atenció a ladona, a la pobresa urbana, a persones amb discapacitats psíquiques i físiques … Com veieu, són moltes les destinacions on han anat a parar els diners que hem recollit en cada edició de la campanya de l’ampolla.”