dakar castellers de vilafranca

El camió personalitzat amb imatges dels Castellers de Vilafranca ha començat el Rally Dakar en bon peu. Els pilots, Pep Sabaté i Josep Ramon Cañís, es mostren satisfets amb el seu camió fet artesanalment.

Tot i que a la primera etapa no van començar de la millor manera, ja que van haver de canviar una roda enmig de la competició, a la segona van remuntar fins a vint posicions. A la tercera etapa van tenir algun problema, que els va deixar a la posició 41. Aquestes són les notícies que de moment ens arriben de la participació d’aquest equip de Guardiola de Font-rubí al Rally Dakar, que aquests dies s’està disputant entre Argentina i Xile. Malgrat aquests petits problemes durant les etapes, els pilots es mostres molt satisfets del rendiment del seu camió i de la conservació de la mecànica, ja que afirmen que al campament pràcticament no han de fer cap reparació més enllà del manteniment bàsic.

Els Castellers de Vilafranca i l’equip Quadafons Competició van arribar a un acord de promoció d’imatge. El camió competidor, realitzat artesanalment als tallers de l’equip, llueix una imatge dels Castellers de Vilafranca a més de la presència del color verd vilafranquí. A canvi, la colla penedesenca promociona i difon l’aventura d’aquests pilots al Dakar.

A mesura que anem reben més notícies de la participació de l’equip Quadafons Competició al Rally Dakar us anirem informant.