IMG_8025
Els Castellers de Vilafranca i la Penya Barcelonista de Vilafranca del Penedès signen un acord de col·laboració mútua que beneficia a les dues entitats

El passat dilluns 13 de desembre, el president de la Penya Barcelonista de Vilafranca, Josep Maria Marquès, i el president dels Castellers de Vilafranca, Miquel Ferrret, van oficialitzar l’acord de col·laboració mútua de les dues entitats. Aquest acord és vàlid per l’any 2011 i prorrogable anualment si les dues parts així ho desitgen.
El punt més important de l’acord és el fet que Cal Figarot, seu social dels Castellers de Vilafranca, esdevé també la seu social de la Penya Barcelonista de Vilafranca i per tant serà el punt de trobada dels membres de la penya i dels aficionats del Barça els dies de partit, que seguiran a través del projector i televisions de la sala de la cafeteria-restaurant tal com ja fan els nombrosos culers dels verds.
Cal Figarot també serà el punt de sortida i d’arribada de l’autobús que acompanya els socis de la penya i aficionats blaugrana al Camp Nou els dies que l’equip juga a casa, el lloc de reunió de la nova junta de la penya barcelonista i l’espai on s’organitzaran diversos actes vinculats a la penya i al FC Barcelona.
Precisament el 2011 es preveu un any molt intens per la Penya Barcelonista de Vilafranca, ja que celebrarà el seu 50è aniversari (va ser fundada l’any 1961) i organitzaran nombrosos actes oberts a tots els culers de Vilafranca i del Penedès.
Amb aquests acord els Castellers de Vilafranca volen donar servei als nombrosos castellers que són seguidors del Barça, obrir Cal Figarot a nous col·lectius i continuar ampliant els llaços de col·laboració amb entitats de llarga trajectòria a la vila, com és el cas de la Penya Barcelonista.