l'electra botiga oficial dels castellers de vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han arribat a un acord amb la botiga de roba i complements L’Electra, de la dissenyadora Eva Mestres, per tal de que sigui el punt de venda oficial dels productes de marxandatge dels verds que dissenya i produeix la marca esportiva anglesa Kukri.
Fins ara la botiga de moda del carrer dels Ferrers, al centre de la vila, ja col·laborava amb la colla oferint un 10% de descompte als socis dels Castellers de Vilafranca en tots els seus productes. Aquesta col·laboració de L’Electra s’amplia de forma molt rellevant al convertir-se en la primera botiga oficial dels verds a Vilafranca del Penedès.
Això permetrà que tots els castellers, socis, aficionats als castells i el públic en general pugui adquirir totes les samarretes i polos oficials de la colla, per home i dona, per grans i petits, de dilluns a dissabte, en horari comercial i no hauran d’esperar als assajos de Cal Figarot els divendres a la nit per comprar-los.
Amb aquesta iniciativa, els Castellers de Vilafranca i L’Electra volen ampliar de forma significativa el nombre de consumidors de productes dels Castellers de Vilafranca i que aquests arribin a tots els vilafranquins i penedesencs de manera còmoda.
L’adreça de la botiga oficial dels Castellers de Vilafranca és:
L’Electra
roba i complements
Carrer dels Ferrers, 48
08720 Vilafranca del Penedès
93 892 60 31
L’Electra obre de dilluns a dissabte en el següent horari comercial:
Els dilluns de 17 h a 20.30 h
De dimarts a divendres de les 10 h a les 13.30 h i de les 17 h a les 20.30 h
Els dissabtes de les 10 h a les 14 h i de les 17.30 h a les 20.30 h