Els Castellers de Vilafranca i l’Equip Quadafons Competició, que participa al proper Rally Dakar, han arribat a un acord de promoció d’imatge.

Camió DAKAR 2011 castellers de vilafranca

El proper mes de gener el Rally Dakar es torna a celebrar a Argentina i Xile, i l’equip penedesenc Quadafons hi participa en la categoria de camions. És per aquest motiu que els Verds i Quadafons han arribat a un acord de promoció recíproca d’imatge. Els participants penedesencs al Dakar lluiran en el seu uniforme l’escut de la colla de la camisa verda i, a més, el camió que competirà tindrà motius dels Castellers de Vilafranca. Per la seva banda, la colla vilafranquina es compromet a fer difusió de la participació d’Equip  Quadafons Competició al Rally Dakar. El passat dilluns 15 de novembre es va fer la presentació oficial de l’acord a la seu social de la colla, Cal Figarot, i els participants al Dakar es sentien molt satisfets per aquesta proposta, ja que els Castellers de Vilafranca han estat l’única entitat penedesenca en donar suport al projecte.
 
L’Equip  Quadafons Competició està format per Josep Sabaté com a pilot i Josep Ramon Cañís i Dídac Benítez com a copilots. El camió que participarà al Dakar és un 4×4, i és un dels tres camions de l’Estat Espanyol que competiran al rally (dos són catalans). A més, són un total de 70 els camions que hi competeixen. Per poder guanyar una plaça a la categoria de camions, els participants van emprendre l’aventura del Dakar en altres categories a l’edició passada de la prova. L’objectiu de l’equip encapçalat per Josep Sabaté és poder completar la totalitat de la prova i, per tant, arribar a Buenos Aires. El transcurs de la prova es realitzarà entre Xile i Argentina.

El proper diumenge 21 de novembre, de 12h a 14h del migdia, estarà exposat a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca el camió que participarà al Rally Dakar, acompanyat pels altres vehicles de l’expedició. Cap al voltant de les 13h, els Castellers de Vilafranca oferiran un pilar per donar suport a l’Equip Quadafons Competició i la seva aventura per terres llatinoamericanes.

Els vehicles que s’exposaran seran els següents:
 
Camió de carreres Mercedes 4×4
Camió d’assistència Mercedes 8×8
Cotxe  de carreres 4×4 Isuzu D-Max
Cotxe d’assistència Mitsubishi Montero V6

Fotografies de la roda de premsa de presentació.