El passat dissabte 13 de novembre els Castellers de Vilafranca van celebrar el tradicional Sopar de la Colla, una vegada finalitza la temporada castellera. Un dels moments més esperats del sopar va ser en nomenament dels Soca-rels d’enguany: Pere Almirall i Pere Regull.

El Sopar de la Colla dels Castellers de Vilafranca té molts moments esperats per tots els seus membres, entre ells la distinció Soca-rel que cada any s’atorga a dos castellers per reconèixer la seva trajectòria dins la colla, i la Fidelitat Castellera, atorgada a aquells que segueixen, sense formar-hi part, la colla allà on va. Enguany, Pere Almirall Piqué i Pere Regull Riba van rebre la distinció de casteller de Soca-rel.

Pere Almirall va entrar a la colla el 1987. Va anar a dosos dels primers castells de nou descarregats per la colla. Va ser quint del 3d9f, del 4d9f, del 5d9f, del 4d9fa; sisè del 3d10fm i quart de la primera td8 i del 4d9. Va ser membre de la Tècnica de Francesc Moreno “Melilla” i sots-cap de Colla de Lluís Esclassans del 2004 al 2007.

Pere Regull va entrar a la colla el 1989. Entra a la Junta l’any 1993 amb el Carles Domènech de Cap de Colla. Va ser artífex de la candidatura del Melilla i President dels Castellers de Vilafranca del 1997 al 2002, anys del primer castell de deu i de la compra de la nau de Cal Fiagrot, entre molts altres projectes.

A més, el Sopar de la Colla va deixar altres moments, com el premi Fidelitat Castellera atorgat a Ràdio i Televisió de Vilafranca pel seu seguiment temporada rere temporada a la colla, i els premis individuals a tota la canalla de la Colla. Un dels moments més emotius va ser el reconeixement a Ciscu Mallofré per tota la seva trajectòria dins la colla, que ara amb 72 anys i 50 com a casteller, ha decidit deixar de participar activament als castells, tot i que seguirà formant part de la colla i seguint-la allà a on vagi.