Els verds assoleixen 20è tres de nou de la temporada amb la mirada posada a l’1N. 

sitges castellers de vilafranca

detalls de l’actuació

 

Els Verds van actuar dissabte 23 d’octubre a Sitges, compartint plaça amb la colla local, la Jove de Sitges, i amb els Castellers de Sants. Els vilafranquins tenen ja el cap pensant en Tots Sants, i l’actuació d’aquest dissabte va servir per acabar de perfilar els castells. A la primera ronda, els de la camisa verda van descarregar el 4d9f, que es mostrar molt segur i no va tenir cap problema, davant de l’admiració de tota la plaça. A la segona ronda, els Verds van descarregar el 20è 3d9f de la temporada. A la tercera, els vilafranquins van optar pel 3d8a, que, tot i patir una mica a la sortida de la canalla del tres, es va descarregar. A l’hora dels pilars, i per segona setmana consecutiva, es va descarregar el pd7 amb un folre molt reduït.

El proper dissabte, els Verds tenen diversos compromisos. Al matí, les castelleres dels Castellers de Vilafranca actuaran a Bellprat, juntament amb les castelleres de la Colla Joves Xiquets de Valls i Moixiganguers d’Igualada. Aquesta actuació de castelleres té com a fet destacat que els troncs dels castells han d’estar formats exclusivament per dones. A la tarda, els vilafranquins actuaran a la inauguració de la seu de Divina Pastora a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca.

Aquesta setmana és l’última abans de l’actuació de Tots Sants, per aquest motiu és bàsica la presència del major nombre de castellers tant a l’assaig de dimecres a les 20.00h, com al de divendres a les 21.30h. Per l’actuació del dia 1, la colla es planteja castells de gran complexitat, que només es podran assolir si al llarg d’aquesta setmana es fan bones proves als assaigs. Els Castellers de Vilafranca també conviden a tota l’afecció vilafranquina a ajudar la colla.