Els Castellers de Vilafranca s’han anotat el 19è 3d9f de la temporada acompanyat del 4d8a, la td8f i un pd7 amb un folre molt reduït.

 

Puntals a Montserrat

 

Aquest diumenge 17 d’octubre els Verds han actuat a Montserrat, coincidint amb la romeria de Vilafranca a la muntanya. Els vilafranquins han actuat compartint plaça amb els Xicots de Vilafranca, els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers d’Esparraguera. Els de la camisa verda han iniciat la jornada trepitjant fort, i han plantat el 3d9f, per segon any consecutiu a Montserrat. Aquest ha significat el 19è 3d9f descarregat de la temporada. A la segona ronda, els penedesencs han optat pel 4d8a, que no ha mostrat problemes importants. I a la tercera, ha estat el torn per la td8f. A l’hora del pilar, l’escollit ha estat el pd7 amb un folre molt reduït. Els Castellers de Vilafranca han posat el punt i final a l’actuació amb quatre pd4.

L’actuació a Montserrat ha significat l’avantpenúltima d’aquesta temporada. Els vilafranquins tenen la setmana que ve una cita clau abans de Tots Sants: Sitges. La colla està realitzant tots els esforços per poder portar a plaça una gran actuació el proper dia 1 de novembre, i per aquest motiu és important la major presència de castellers i afeccionat als assaigs que resten aquestes dues últimes setmanes.

L’actuació a Sitges de dissabte que ve, dia 23 d’octubre, serà a dos quarts de 7 de la tarda al Cap de la Vila. Els Castellers de Vilafranca actuaran juntament amb la colla local, la Jove de Sitges, i amb els Castellers de Sants.

Detall de l’actuació