El proper diumenge 17 d’octubre, els Castellers de Vilafranca actuaran a Montserrat amb motiu de la romeria de Vilafranca. La intenció del cap de colla, David Miret, és portar-hi el 3d9f.

 

Els de la camisa verda compartiran plaça amb els Xicots de Vilafranca, els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers d’Esparraguera. L’actuació serà a dos quarts d’una a la plaça del Monestir.

Els Verds, ja amb el cap posat a l’actuació de Tots Sants, tenen la intenció de portar el 3d9f a plaça, de la mateixa manera que a la temporada passada. Al 3d9s s’hi afegirà, segurament el 5d8. Aquesta serà la penúltima actuació abans de la diada de Tots Sants, el proper 1 de novembre. Els castells que la colla realitzarà aquest diumenge serviran per preparar les estructures que es volen assajar de cara a aquesta última actuació. Tot i que el Concurs de Castells de Tarragona ja ha passat, els Castellers de Vilafranca no volen abaixar el llistó en aquest últim tram de temporada.