Els Castellers de Vilafranca celebren el dia del seu patró, Sant Miquel, amb un gran assaig a Cal Figarot on van realitzar la td8 sense folre fins a cassoletai el 4d9 sense folre fins a sisens.

Ahir, dia de Sant Miquel, els Verds van participar a la missa que es va celebrar a les 8 del vespre a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca. Van fer una ofrena i, a continuació, van alçar un pilar de 5 a l’interior del temple. Una vegada es va acabar aquesta celebració, els de la camisa verda es van desplaçar cap a la seva seu social, Cal Figarot, per realitzar el penúltim assaig abans del Concurs de Castells del proper diumenge.

Els vilafranquins van fer un gran assaig, realitzant proves molt importants de cara a diumenge. Van col·locar sisens al 4d9 net i cassoleta a la td8 neta. A més de proves de tronc netes, com el 4 amb agulla o el 5, també van muntar peus del 4d9fa fins a quints i del 5d9f fins a quarts. Recordem que divendres de la setmana passada, la colla de la camisa verda va alçar aquestes dues estructures fins a sisens.

Demà divendres 1 d’octubre hi haurà a Cal Figarot l’assaig especial del Concurs. Aquest serà l’últim abans de diumenge; per això, és molt important l’assistència de tots els vilafranquins i afeccionats a la colla per donar-nos suport i ajudar-nos a aconseguir el Vè Concurs consecutiu. A més, es repartiran les samarretes de l’Objectiu V a tots aquells que encara no la tingui i vulguin portar-la diumenge. Al finalitzar l’assaig hi haurà una botifarrada popular.