Aquest diumenge 3 d’octubre té lloc el XXIIIè Concurs de Castells a Tarragona. Pel que fa la seva difusió, es podrà seguir en directe a través de diferents suports audiovisuals.

 

Per primera vegada, el Concurs es podrà seguir en directe per diferents canals de televisió. Penedès TV oferirà per primera vegada el Concurs en directe. Tot i que des de l’any 2000 es gravava íntegrament, aquest s’emetia a la tarda, un cop l’enregistrament arribava a Vilafranca. Aquest any, i veient les dificultats per aconseguir entrades i el fet que molt vilafranquins i penedesencs s’hagin quedat sense, els responsables de Penedès TV han decidit emetre’l en directe. Serà la primera televisió a la història que retransmet el Concurs de Castells en directe. Com ja és habitual, també es farà la retransmissió a través de Ràdio Vilafranca. A més, el Concurs també es podrà seguir a través de la pàgina web www.rtvvilafranca.cat, amb els serveis de ràdio i tele on-line.

TV3 l’emetrà en directe pel seu canal d’alta definició; a més, a partir de les 19h del vespre, oferirà un ampli resum de dues hores per TV3 per tots aquells que no disposin d’una televisió en alta definició. TV3 enregistrarà el Concurs per primera vegada en 3 dimensions. La cobertura es farà amb dues unitats mòbils i 15 càmeres, que mobilitzaran al voltant d’uns 80 professionals.

Pel que fa des de la pàgina web dels Castellers de Vilafranca, el Concurs de Castells es podrà seguir en directe a l’enllaç següent: castellersdevilafranca.cat/directe

concurs 3d