Aquest dimecres 29 de setembre és Sant Miquel, patró dels Castellers de Vilafranca. Per aquest motiu, la colla de la camisa verda participarà a la missa de vespre que es farà a la Basílica de Santa Maria a les 20h en commemoració del sant. A més, també realitzaran un pilar dins de la basílica.

 

Com que la missa és a les 20h., l’assaig general d’aquest dimecres s’ha hagut de canviar d’hora, i començarà a les 20.45. En finalitzar l’assaig, hi haurà coca i cava per tothom per celebrar el dia del patró de la colla.

L’assaig d’aquest dimecres i el del proper divendres 1 d’octubre són transcendentals per a la consecució del 5è Concurs de Castells de Tarragona. Les portes de Cal Figarot estaran obertes a tot Vilafranca i de tots els afeccionats per ajudar a aconseguir l’objectiu que els Castellers de Vilafranca porten preparant durant tota la temporada.

 

Per guanyar a Tarragona
-fixem-nos en el vitrall-
ens hi falta una persona
i enllestir tot el ventall.
Si ens hi feia d’enxaneta
Sant Miquel, nostre patró,
arribem primers a meta
i al sac el vuitè guardó.
Vinga va, camises verdes,
descarreguem tres titans,
que el gloriós ens hi acompanya:
tot és a les nostres mans!

Ricard Rafecas

SM10