Els Verds fan la millor actuació a la Mercè descarregant el quart pilar de vuit de la temporada.

IMG_3927

Detall de l’actuació i fotografies

 

Aquest diumenge 26 de setembre, la colla de la camisa verda va actuar a Barcelona en motiu de les festes de la Mercè. Els vilafranquins van compartir plaça amb una de les colles de la ciutat comtal, els Castellers de Barcelona, i amb els Minyons de Terrassa. A la primera ronda es va optar pel 3d9f. Era un 3d9f compost per un tronc més pesat que habitualment, pensat de cara al 5d9f o el 3d9fa. A la segona es va descarregar un impecable 4d9f, que va ser una bona prova de cara a posar-hi l’agulla la setmana que ve al Concurs. A continuació es va completar el 3d8a. A l’hora del pilar, els Castellers de Vilafranca van apostar fort i van descarregar el de 8 folrat i emmanillat. El peu del pilar es va mostrar fort i segur, i en cap moment es va patir per la seva descarregada. Aquest va significar el quart pd8fm descarregats de la temporada.

 

Els vilafranquins van complir el guió previst per a l’actuació d’aquest diumenge i ara toca estar centrats de ple en el Concurs de Castells del proper diumenge. Els Verds demanen el suport dels seus afeccionats i de Vilafranca per aconseguir el 5è Concurs consecutiu, cosa que encara mai cap colla ha pogut realitzar. Els assaigs d’aquesta setmana són de gran importància i tothom que ho desitgi pot anar a Cal Figarot per ajudar a la colla; dilluns a dos quarts de nou, dimecres a les vuit i divendres a dos quarts de deu.